sursa foto:  antena3.ro

Guvernul face un împrumut uriaș de la Banca Europeană de Investiții! Anunțul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă

Guvernul face un împrumut uriaș de la Banca Europeană de Investiții. Anunțul a fost făcut miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

Șefa Executivului a declarat că România va împrumuta 450 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții, pentru a asigura co-finanțarea proiectelor susținute din fonduri europene, respectiv prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

„Avem pe ordinea de zi a ședinței de astăzi un memorandum privind contractarea unui împrumut de la Banca Europeană de Investiții în sumă de 450 milioane euro.

Fondurile sunt pentru asigurarea co-finanțării proiectelor susținute din fonduri europene, respectiv prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Acordul de împrumut a fost negociat cu sprijinul Ministerului Finanțelor Publice, în condiții avantajoase pentru România”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Vezi și Cutremurător! După pesta porcina, o nouă nenorocire s-a abătut asupra României! Un dăunător imun distruge culturile

Lovitură pentru pensionari! Ce prevede noua lege a pensiilor

Cine i-a împiedicat pe protestatarii #Rezist să ia cu asalt nunta fiului lui Liviu Dragnea – Ștefan Valentin ar fi plătit o sumă impresionantă (SURSE)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare