sursa foto:  Bugetul.ro, Pexels

Hotelul unde turiștii primesc banii înapoi pe cazare. Condiția este ca vremea să le strice sejurul programat

Un mod inedit de a atrage clienți pentru o afacere aparține unui patron din Singapore. Patronul unui hotel oferă o noapte de cazare gratis dacă planurile clienților de vacanță sunt date peste cap de vremea ploioasă.

Este vorba despre hotelul InterContinental Singapore care a lansat pachetul „Rain Resist Bliss”, prin care va rambursa o noapte de ședere a unui client dacă una dintre activitățile planificate nu mai are loc din cauza ploii. În țara asiatică plouă, în medie, 171 de zile pe an. InterContinental nu va distribui numerar de fiecare dată când plouă. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriile sunt îndeplinite atunci când durata ploii depășește 120 de minute cumulate într-o perioadă de timp de 4 ore în timpul zilei.

„Stăteam de vorbă cu un grup de prieteni despre ce urmează în călătoriile de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vreme bună ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux”, a spus directorul general al hotelului, Andreas Kraemer. CNN.

De acolo a luat naștere conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploilor. Pentru a beneficia de această zi de cazare trebuie să achiziționezi pachetele de apartamente care încep de la 850 SGD (633 USD) pe noapte pentru apartamentele junior și încep de la 4500 SGD (3349 USD) pentru apartamentul prezidențial.

Citește și: Austriecii cumpără un hotel faimos din București. S-au stabilit toate detaliile tranzacției surpriză

Modalitatea prin care hotelul le oferă clienților beneficiul

InterContinental oferă banii turiștilor sub formă de voucher, care trebuie utilizat la InterContinental Singapore în termen de 6 luni, iar suma pe care turistul o primește este echivalentă cu o noapte de ședere în categoria de cameră aleasă. Potrivit directorului general al hotelului, în zilele ploioase din Singapore se poate vizita Muzeul Civilizațiilor Asiatice, se face un tur al Berăriei Tiger și cumpărături la avanpostul local al librăriei japoneze Kinokuniya. Pachete speciale ca acestea pot fi o modalitate prin care un hotel consacrat să iasă în evidență din pachet.

În Bali de pildă, un hotel a interzis telefoanele și alte dispozitive electronice lângă piscină, ca o modalitate de a încuraja oaspeții să se deconecteze și să se relaxeze. Pe de altă parte, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au creat camere speciale concepute pentru a obține un somn optim al nopții, dotate cu aparate de zgomot alb, pături cântărite și ceaiuri speciale pentru somn, arată CNN

Vezi și: Stațiunea românească unde milionarii străini vor să-și deschidă hoteluri de lux. E noul punct de atracție din Europa

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare