sursa foto:  Pexels.com

Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună și cazare asigurată. Se află într-o țară în care românii se simt ca acasă

Pe fondul depopulării tot mai accentuate din unele zone ale Spaniei, autoritățile oferă locuri de muncă extrem de bine plătite. Astfel, o localitate din regiunea Huelva a scos la concurs un post care va fi renumerat cu nu mai puțin de 4.000 de euro pe lună. Citiți în continuare ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii pentru a obține acest loc de muncă.

În ultimii ani, Spania se confruntă cu fenomenul depopulării mai ales în localitățile mici ale țării. Pe fondul acestei situații, autoritățile încearcă să împiedice fenomenul. Astfel, în anumite zone ale acestei țări se oferă locuri de muncă extrem de bine plătite.

(CITEȘTE ȘI: Un manager LIDL a dat compania în judecată după ce a fost concediat pentru că muncea prea mult!)

Autoritățile din Spania iau măsuri pentru a opri depopularea

Potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Tranziției Ecologice și Provocării Demografice, în ultimii ani, 8 din 10 localități cu mai puțin de 5.000 de rezidenți, au suferit scăderi semnificative a numărului de locuitori. Conform elespanol.com, în Spania există în prezent 6.815 de orașe cu mai puțin de 5.000 de locuitor. Pe fondul acestei situații îngrijorătoare, tot mai multe instituții publice și organizații private se luptă pentru a convinge cetățenii să se mute în aceste zone slab populate.

Locul de muncă ce oferă un salariu de 4.000 de euro lunar

Lipsa locurilor de muncă este unul dintre pricipalele motive de îngrijorare pentru locuitorii localităților depopulate din Spania. Din acest motiv, multe municipalități rurale oferă joburi în condiții foarte bune. Fuenteheridos, un orășel din Huelva, oferă locuință gratuită și un salariu mare pentru cei care își doresc să muncească într-o casă rurală din zonă.

Mai exact, pe portalul de locuri de muncă Infotec a fost publicat un anunț în care se specifică faptul că este nevoie de personal pentru a lucra pe postul de gardian într-o casă rurală din Fuenteheridos. Se oferă un salariu de aproape 4.000 de euro pe lună și o casă liberă în care angajatul să locuiască. Contractul va fi pe perioadă nedeterminată. Totuși, acest loc de muncă presupune ca persoana aleasă să fie disponibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

În timpul zilei de lucru, cel care obține postul trebuie să primească clienții, să gestioneze rezervările, achizițiile. În plus, trebuie să întrețină hotelul, să gestioneze micul dejun și să asigure curățenia, inclusiv a piscinei. În afara faptului că trebuie să fie disponibilă non-stop, persoana care acceptă postul trebuie să îndeplinească și alte cerințe. Printre aceste cerințe se numără următoarele: să cunoască bine limba engleză și să aibă cunoștințe de Office.

(NU RATA: Câți bani vor câștiga angajații din birourile electorale la alegerile comasate din 9 iunie. Suma nu este deloc de neglijat)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare