sursa foto:  mediasud.ro

Ies la lumină noi detalii din scandalul amoros din Poliția Română! Bărbatul care și-a filmat soția, înșelându-l, acuzat de violență psihologică

Apar noi detalii din scandalul amoros petrecut în Poliția Română! Bărbatul care și-a filmat soția în timp ce îl înșela cu un coleg de la secția de poliție din Schitu Golești rămâne cu ordin de protecție pe numele lui, informează Fanatik.ro.

Conforn sursei citate, marți, 23 aprilie, Tribunalul Argeș a respins apelul lui Denis B., care este obligat să nu se mai apropie de partenera lui de viață în următoarele două luni.

Bărbatul înșelat este acuzat „violență psihologică și cibernetică”. Polițista Ana Maria B. a solicitat emiterea unui ordin de protecție pentru ”violență psihologică și cibernetică”, susținând că partenerul ei de viață o urmărește și o filmează aproape în permanență, că acesta i-a luat telefonul și că i-a accesat conturile de socializare.

Soacra și cumnata ar fi urmărit-o pe femeie

Avocatul femeii susține că atât soacra femeii, cât și cumnata acesteia s-au implicat activ în hărțuirea polițistei.

„În continuarea pledoariei arată apărătorul că, de la momentul la care reclamanta i-a spus pârâtului că nu mai doreşte să convieţuiască cu el, a început calvarul, este urmărită frecvent, agresiunea psihologică fiind acutizată, pentru că de fiecare dată în urma ei este cineva, fie mama pârâtului, fie sora acestuia, fie toţi trei, fie doar pârâtul.

Apreciază că nu este o coincidenţă faptul că reclamanta îi spune pârâtului să pleacă la Piteşti, iar în urma ei, pe tot traseul, este sora acestuia, care de câte ori reclamanta opreşte, acelaşi lucru îl face şi sora pârâtului”, se arată în dosarul de fond.

„Cu toate acestea, la divorţ reclamanta intenţionează să ajungă la o înţelegere pe toate capetele de cerere, pentru că nu-şi doreşte să se întâmple ce s-a întâmplat după evenimentul din 20 aprilie, când reclamanta a fost denigrată pe toate posturile de televiziune, iar acel filmuleţ nu îl avea decât pârâtul, fiind evident că de la acel moment a început o vânătoare asupra reclamantei, denigrări în spaţiul public şi hărţuiri în mod frecvent”, se mai arată în dosar.

În ceea ce privește ordinul de protecție, acesta a fost emis după ce soțul înșelat și-a surprins soția la masă cu iubitul dar și cu fiul minor, la un restaurant, și i-a filmat cu telefonul mobil. În acel moment, concubinul, care este tot polițist, a sunat la 112, motivând că se simte lezat de atitudinea soțului.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare