sursa foto:  playtech.ro

Ieșire a lui Nicolae Ciucă: ‘Anul viitor vom avea o creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor – peste 110 miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a României’

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunţat că, anul viitor, bugetul alocat investiţiilor va avea o majorare semnificativă şi anume 7,2%, ceea ce reprezintă peste 110 miliarde de lei. „Şi anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiţii, aproape 90 de miliarde de lei”, a mai spus premierul.

„Anul viitor vom avea o creştere semnificativă a bugetului alocat investiţiilor – 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei. Şi anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiţii, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creşterea economică a României, dar şi în creşterea investiţiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022”, a scris Nicolae Ciucă, luni pe Facebook.

Premierul a adăugat că „investiţiile înseamnă, pe lângă dezvoltare şi modernizare în toate sistemele cheie, şi crearea de noi locuri de muncă”.

„În contexte economice dificile, precum cel prin care trecem, investiţiile sunt cea mai bună soluţie pentru a le asigura cetăţenilor un trai decent, mai multe oportunităţi şi creşterea veniturilor”, a completat şeful Executivului, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare