sursa foto:  ziarulactualitatea.ro

Ieșire dură a lui Marcel Ciolacu: ‘Nu am intrat la guvernare nici pentru PNL, nici pentru UDMR, nici pentru președintele Iohannis și nici măcar pentru PSD. Am intrat pentru România și pentru români’

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat că social-democraţii nu ai intrat la guvernare nici pentru PNL, nici UDMR, nici pentru preşedintele Klaus Iohannis şi nici măcar pentru PSD, ci pentru România şi pentru români.

Nu am intrat la guvernare nici pentru PNL, nici pentru UDMR, nici pentru preşedintele Iohannis şi nici măcar pentru Partidul Social Democrat. Am intrat la guvernare pentru România şi pentru români. Era evident în ce direcţie se îndreaptă România după aproape doi ani de guvernare de dreapta, după ce au vrut să ne prezinte altă realitate decât aceea în care Partidul Social Democrat câştigase alegerile. A fost un moment în care, împreună cu colegii mei şi cu colegii dumneavoastră, am luat o decizie, zic eu, corectă de a ne implica în actul de guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Liderul social-democraţilor a adăugat că nici măcar pentru PSD nu a intrat la guvernare partidul, ci doar pentru români şi România, iar acest lucru poate fi uşor vizibil.

 

N-am intrat pentru nimeni, nici măcar pentru noi, la guvernare. Am intrat pentru România şi pentru români. Se vede acest lucru. Cred că dacă vom continua să nu depăşim liniile roşii, vom continua această guvernare cel puţin până în anul 2024, dar vreau să ne pregătim ca de data aceasta să îşi înveţe bine lecţia şi să nu mai îndrăznească niciodată să încerce ce-au încercat să facă la Teleorman”, a conchis Ciolacu, conform news.ro.

Vezi și:

Marcel Ciolacu, mesaj ferm: ‘S-a hotărât ca anvelopa de mărire a pensiilor să fie la 15 procente, dar asta nu înseamnă că noi vom accepta ca punctul de pensie să se mărească cu 15% la fel la toată lumea’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare