sursa foto:  medichub.ro

Ieșire dură a medicului Monica Pop la adresa lui Raed Arafat: ‘Nu poate să continue să se comporte așa! Deci, 70% din oamenii din țara asta nu au drepturi’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, l-a criticat extrem de dur pe Șeful DSU, Raed Arafat: ” A început să iasă pe televizoare şi să spună că tot felul de lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

„Felicitările mele teatrelor care îşi fac reclamă şi spun că nu e nevoie de certificat de vaccinare. Au foarte mare dreptate. Ştim foarte bine că vaccinaţii se pot infecta şi pot transmite. La ce foloseşte certificatul de vaccinare? Ne foloseşte lor ca să nu facă o formă mai gravă de boală. Asta e clar, dar nu celor din jur!”, a declarat dr. Monica Pop.

Monica Pop a precizat că Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

„Domnul Arafat, să ne împuşte dacă asta vrea. Nu poate să continue să se comporte aşa! A început să iasă pe televizoare şi să spună că tot felul de lucruri care nu sunt conforme cu realitatea şi lucrurile astea nu e normal să se întâmple.

El spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată. Deci, 70% din oamenii din ţara asta nu au drepturi pentru că vrea domnul Arafat!

 

Înţeleg să vrea teste. Aia înţeleg. Aşa aflii dacă omul e bolnav sau nu, prin test, dar cu certificatul de vaccinare obligatoriu, iar nevaccinaţii să nu aibă drepturi! După părerea mea, va pierde prin ordonanţă preşedinţială la primul proces pe care i-l face cineva”, a spus dr. Monica Pop, medic olfalmolog, conform Româniatv.net.

Vezi și:

Medicul Monica Pop: ‘În orice fel de pandemie, scopul comercial e unul dintre principalele conducătoare în asemenea situații’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare