sursa foto:  Facebook

Ieșire-fulger a lui Rareș Bogdan: ‘Lăsați-vă de manipulări’

„Locomotiva” PNL la alegerile europarlamentare din luna mai, Rareș Bogdan, a avut o ieșire-fulger pe pagina de socializare, dezvăluit că liberalii au votat împotriva adoptării modificărilor Codului Penal. 

„Lăsați-vă de manipulări! Legea a trecut cu votul PSD-ALDE-UDMR, PNL a votat împotrivă și va contesta la CCR!! Dar faceți calcule, oameni buni, citiți care era numărul de voturi de care aveau nevoie! Aceasta este o lege organică, trebuia să aibă majoritate calificată, adică 165 de voturi. Coaliția criminală a avut 181 de voturi, cu minorități, UDMR, toată gașca!”, a răbufnit Rareș Bogdan.

Anterior, fostul jurnalist anunțase că PNL nu renunță la luptă și că va ataca la Curtea Constituțională modificările aduse astăzi Codului Penal.

„Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat! Cunoașteți principalul beneficiar al modificărilor făcute la Codul penal, da? Amnistie și grațiere mascate. Se modifică și termenele de prescripție pentru mai multe infracțiuni, ceea ce l-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese. PNL va sesiza Curtea Constituțională. La Referendum, românii vor da un mesaj ferm, vor sancționa tentativele de acaparare a statului în folosul unui grup de infractori. Modificările duc România în afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem accepta!”, a precizat Bogdan.

Vezi și

Cine e, de fapt, omul care o pune la zid pe Carmen Dan – Totul despre averea lui Cătălin Ioniță, șeful DGA

Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

ANAF lovește din nou! Cum i-a păcălit instituția pe români

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare