sursa foto:  realitatea.net

Ieșire furtunoasă a lui Oreste: Asta în guvernare PNL. În Statul Român, dacă ești patriot și lupți pentru democrație, trebuie să arzi pe rug!

Jurnalistul Oreste Teodorescu acuză autoritățile! El dezvăluie că a plătit 35.000 de lei pentru trei amenzi primite de la CNA, deoarece a realizat emisiuni despre iredentismul maghiar.

Oreste spune că, deși e guvernare liberală, o guvernare pentru care „am ieșit cu toții înstradă, începând din 2017 încoace”, este sancționat pentru că e patriot și luptă pentru democrație.

Săptămâna trecută am plătit 35.000 de lei, trei amenzi de la CNA pentru emisiunile despre iredentismul maghiar. Acum sunt torpilat pentru emisiunea despre 10 August! Sa înțeleg ca in statul roman unitar și indivizibil, dacă ești patriot și lupți pentru democrație trebuie sa arzi pe rug!

Și asta in guvernare PNL, ma rog, dacă pentru asta am ieșit cu toții in strada începând din 2017 încoace…Mie, acești saltimbanci siniștri nu îmi vor inchide gura! Voi plăti, voi contesta in instanța, mor cu ei de gat, însă semnalul dat in societate este odios!”, scrie, pe Facebook, Oreste.

Vezi și

EXCLUSIV Temutul clan care se află în spatele atacului sângeros, cu săbii, de la periferia Capitalei

Clanurile interlope și Poliția sau războiul pe care oamenii legii l-au pierdut. Cine sunt șefii din poliție care și-au pierdut funcțiile

Totul despre noul șef al Poliției Române! Și-a început activitatea la jandarmi – Legătura cu Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare