sursa foto:  b1.ro

EXCLUSIV Temutul clan care se află în spatele atacului sângeros, cu săbii, de la periferia Capitalei

Scandal-monstru marți seara, în Glina! Două familii de etnie rromă s-au războit la periferia Capitalei, cu bâte și săbii. Totul ar fi pornit de la o datorie pe care familia atacată ar fi trebuit să le-o achite atacatorilor.

Victimele susțin că printre atacatori s-au aflat Nicu Gogoneau și Dan Tramvai. Deși poreclele lor par comice la prima vedere, Gogoneau și Tramvai fac parte din una dintre cele mai temute grupări ale lumii interlope din Capitală.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, Gheorghe Neagu, zis „Nicu Gogoneau”, și Daniel Niculae, zis „Dan Tramvai”, sunt doi dintre locotenenții temutului lider interlop Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi.

Gruparea Pietroi acționează în zona Glina-Cățelu, județul Ilfov, precum și în Sectorul 3 al Capitalei. Conform surselor Bugetul.ro, gruparea lui Sile Pietroi este specializată în șantaj, cămătărie, taxe de protecție, proxenetism și trafic de droguri.

De altfel, Sile Pietroi, Nicu Gogoneau și Dan Tramvai au fost reținuți în trecut, într-un dosar în care au fost anchetați pentru fapte de violență.

Ce a transmis Poliția Ilfov

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în satul Glina, din Judeţul Ilfov, există în desfăşurare un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni şi Pantelimon împreună cu alte forţe operative, precum şi efective de jandarmi, pentru desfăşurarea activităţilor specifice. La momentul sosirii acestora, conflictul nu se mai afla în desfăşurare însă, au fost găsite şi identificate 3 persoane, respectiv o femeie şi doi bărbaţi, care prezentau leziuni traumatice, rezultând indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicate în conflict”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar prezenta leziuni traumatice, 2 dintre acestea fiind transportate cu ambulanţa la o unitatea spitalicească din Bucureşti, o persoane s-a deplasat cu mijloace proprii, iar o persoană refuzat deplasarea la spital.

„De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat 11 persoane implicate în incident şi au condus la sediul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni 5 persoane, pentru audieri, în prezent fiind desfăşurate activităţi procedurale, pentru găsirea tuturor persoanelor participante”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au generat starea conflictuală, precum şi în vederea stabilirii cu certitudine a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, informează News.ro.

Vezi și

Totul despre noul șef al Poliției Române! Și-a început activitatea la jandarmi – Legătura cu Bogdan Despescu

EXCLUSIV DNA a intrat pe fir, după ancheta Bugetul.ro! Șef din Poliția Capitalei, direct vizat!

SURSE Dedesubturile ultimei execuții făcute în PSD. Ce se ascunde în spatele primei decapitări făcute după eșecul moțiunii de cenzură

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare