sursa foto:  romanialibera.ro

Ieșire în forță a Olguței Vasilescu: ‘Nicio lege, ordonanță, hotarâre de guvern nu interzice asta!’

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a ieșit la rampă sâmbătă seara, pe pagina de socializare, atacându-l pe prefectul de Dolj.

După ce instituțiile de forță ale statului au demarat controale la chioșcurile amplasate pentru Târgul de Crăciun din Craiova, Olguța Vasilescu precizează că nicio lege, ordonanță, hotarâre de guvern nu interzice funcționarea chioșcurilor pe raza orașului.

Avem voie să aprindem iluminatul de sărbători? Răspuns: da! Avem voie să permitem funcționarea chioșcurilor pe raza orașului? Răspuns: da! Nicio lege, ordonanță, hotarâre de guvern nu interzice asta! Și atunci de unde zelul prefectului de Dolj și al tuturor instituțiilor de forță și control de a le cere imperativ comercianților să inchidă chioșcurile din zona centrală care funcționează perfect legal, așa cum funcționează alte sute de chioșcuri în toate cartierele orașului?

Și de ce a fost necesar ca o mașină a CBRN să stea non stop în zonă, cu megafoanele pornite la maxim, ca să sperie copiii veniți să vadă luminițele de sărbători? După ce PNL a închis piețele și producătorii ingheață și ei și marfurile lor la 8 grade afară, acum a venit rândul chioșcurilor”, este mesajul postat de Olguța Vasilescu.

Vezi și

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare