sursa foto:  youtube.com

Implicat în mafia fondurilor europene, celebrul bugetar #Rezist s-a făcut de râs! Ordin de restricție

Devenit celebru după ce a făcut praf sistemul bugetar, Tudor Biaciu s-a făcut de râs zilele trecute. Băut bine, acesta a urinat printre șezlongurile de la o piscină din Capitală.

Eroul #rezist a făcut scandal la o piscină din Bucuresti. Băut bine, Tudor Biaciu şi-a făcut nevoile printre sezlonguri, apoi a refuzat să plătească nota si a înjurat ospătarii. El a fost dat afară de la piscină cu ajutorul politiei. Biaciu a fost prezentat în spatiul public drept bugetarul care a avut curaj să demaste neregulile din sistem, scrie România TV.

Tudor Biaciu are 40 de ani și pe ultimii 15 i-a petrecut prin agenții și ministere, ca funcționar public cu grad superior. În prezent este șef serviciu tehnic în Ministerul Dezvoltării, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă. El a acordat un interviu jurnaliștilor de la Recorder, ținând lecții de morală altora și devenind un fel de erou pentru cei care se consideră parte a grupului Rezist.

Zilele acestea Biaciu a fost surprins beat mort la o piscină. Tudor Biaciu s-a dus la piscină să se răcorească, însă nu doar înotând, ci consumând și mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, a fost surprins de angajații localului în timp ce urina printre șezlonguri. Mai multe decat atât a refuzat să achite nota de plată și a devenit agresiv. I-a înjurat pe angajați, iar pe unul dintre ei l-a amenințat chiar cu bătaia (vezi AICI filmarea cu Biaciu)

A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate din local. Mai mult de atât, tot el a sunat și la 112. Ajunşi la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bugetarul de lux țipând și trântind, astfel că au fost nevoiți să intervină pentru a-l liniști. În final, Biaciu a fost amendat cu 2.000 de lei.

Implicat în mafia fondurilor europene

Bugetul.ro v-a dezvăluit că numele său apare într-o anchetă a celor de la Jurnalul Național, intitulată„FLAGRANT – Mafia fondurilor europene fură banii ţăranilor”.

Citește și Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Ordin de restricție pe numele său

Luna trecută, redacția noastră a anunțat că Tudor Biaciu are ordin de restricție și nu se poate apropia de mama copilului său – cel la care se raportează în interviul acordat jurnaliștilor de la Recorder.

Judecătoria Pogoanele a stabilit, la începutul lunii iunie, că BIACIU TUDOR RADU NICOLAE trebuie să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de reclamanta PATRIANU DOINA GARBIELA, într-un dosar ce are ca obiect „Minori şi familie”.

Vezi și EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare