sursa foto:  youtube.com

EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

O publicație online din România a prezentat un interviu cu Tudor Biaciu, unul dintre bugetarii de lux din sistem, care, potrivit propriilor declarații, încasează „100 de milioane în mână”.

În cadrul interviului, Biaciu aruncă-n aer sistemul bugetar, spunând că e „ca un clan”. El a mai declarat că îi e rușine să spună că e funcțonar public, pentru că oamenii îl văd ca pe un corupt. Cu toate acestea, Bugetul.ro a descoperit că numele lui Tudor Biaciu apare într-o anchetă a celor de la Jurnalul, intitulată„FLAGRANT – Mafia fondurilor europene fură banii ţăranilor”.

Citește și Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Acum, Bugetul.ro a aflat că Tudor Biaciu are ordin de restricție și nu se poate apropia de mama copilului său – cel la care se raportează în interviul acordat jurnaliștilor de la Recorder.

Judecătoria Pogoanele a stabilit, la începutul lunii iunie, că BIACIU TUDOR RADU NICOLAE trebuie să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de reclamanta PATRIANU DOINA GARBIELA, într-un dosar ce are ca obiect „Minori şi familie”.

„Admite în parte ca întemeiată cererea formulata de reclamanta PATRIANU DOINA GARBIELA, în contradictoriu cu pârâtul BIACIU TUDOR RADU NICOLAE, şi in consecinţă: Emite următorul ORDIN DE PROTECŢIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii, dispune următoarele măsuri-obligaţii şi interdicţii: Obligă pârâtul BIACIU TUDOR RADU NICOLAE să păstreze o distanţă minimă de 50 m faţă de reclamanta PATRIANU DOINA GARBIELA. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod, cu reclamanta . Ordinul de protecţie este executoriu iar executare acestuia se va face fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen,conform prevederilor art.29 din Legea nr.217/2003. În temeiul art. 31 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 o copie de pe dispozitivul hotărârii se comunică în termen de maximum 5 ore de la momentul pronunţării structurilor Poliţiei Române de la locuinţa părţilor,respectiv Poliţiei oras Pogoanele ?i Pol.sect.5 Bucuresti. În temeiul art. 31 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către organele de poliţie. Obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 500 de lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat pentru asistenţa juridică obligatorie,sumă ce se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul de avocaţi Buzău in baza împuternicirii avocaţiale nr.32/04.06.2019-avocat Tibisoiu Maria. Cu drept de apel la Tribunalul Buzău în termen de 3 zile de la data pronunţării hotărârii,conform prevederilor art.30 alin.1 din Legea nr.217/2003. Cererea de apel se depune la Judecătoria Pogoanele,sub sancţiunea nulităţii. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, astăzi,04 iunie 2019”, se arată în soluția dată de magistrații de la Judecătoria Pogoanele.

Totodată, surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că, în urmă cu trei săptămâni, Biaciu a intrat ilegal în biroul unei colege și aceea a chemat poliția.

Conform informațiilor existente pe site-ul Ministerului Dezvoltării, atât Tudor Biaciu, cât și Doina Patrianu Gabriela lucrează la MDRAP.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare