sursa foto:  Agerpres.ro

Impresionant! Cu ce va fi înlocuit cardul de plată

Banca Transilvania, împreună cu Mondaine, Oberthur Technologies şi Mastercard, lansează un nou instrument de plată care va înlocui cardul de cumpărături. Noul gadget va fi prezentat în cadrul Techsylvania, unul dintre cele mai mari targuri dedicate pasionaților de tehnologie, organizat la Cluj-Napoca.

Potrivit Startupcafe.ro, gadgetul elevețian, este marca Mondaine și valorează 300 de euro și a fost lansat în străinătate și în țară.

Ceasul BT Contactless este disponibil în trei modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex. Ceasul poate fi comandat online, pe siteul BT sau în oricare dintre sediile Băncii Transilvania şi se primeşte tot la BT, unde este activată cartela contactless care va fi inserată în cureaua ceasului. În funcție de model, costul este între 1.090 şi 1.690 de lei – aproximativ 300 de euro.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Ceasul funcționează pe baza tehnologiei contactless, lansată de MasterCard.

Specificații:

  • Ceasul BT contactless funcționează ca un card bancar prin accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania. Poate fi comandat de clienții Băncii Transilvania care au card de debit în lei sau, după caz, cardul poate fi primit împreună cu ceasul.
  • Pentru plățile cu ceasul contactless la comercianți, comisionul este zero.
  • Pentru plățile de până la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.
  • Persoanele care nu sunt clienți BT şi îşi doresc un ceas contactless trebuie să aibă cont curent la Banca Transilvania, cont care se poate deschide inclusiv online.
  • BT este lider de piață în funcție de volumele generate de cardurile proprii, cu 20% mai mari în 2016 față de anul precedent.

  • Vezi și Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

În 2016, Banca Transilvania a marcat o altă premieră pe piața instrumentelor alternative de plată, prin lansarea brățării contactless. În plus, facilitățile automatelor de plăți, opțiunea deschiderii online a unui cont bancar, autentificarea prin parolă unică pentru tranzacțiile online cu cardul sau robotul Livia – noul canal de interacțiune cu clienții folosind Facebook Messenger sau Skype.

Vezi și Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.