sursa foto:  hunedoaralibera.ro

În această săptămână, Kaufland a făcut o mutare în premieră! Vrea să acapareze întreaga Românie și se extinde în comunitățile urbane mici

Kaufland România, parte a grupului german Schwarz, a făcut o mutare în premieră, în această săptămână. Kaufland și-a fixat o nouă țintă: comunitățile urbane mici.

Astfel, la 11 august, a deschis primul magazin din Hațeg, județul Hunedoara, oraș cu aproximativ 10.000 de locuitori. Prin această mutare, conform unui comunicat de presă al companiei, Kaufland se extinde în comunitățile urbane mici.

Prin această deschidere, Kaufland susține dezvoltarea economiei locale și creează peste 75 de locuri de muncă în Hațeg, venind, în egală măsură, în întâmpinarea celor care au nevoie să se aprovizioneze ușor și la îndemână, în apropierea casei.

Astfel, magazinul va sta la dispoziția clienților cu o selecție variată de produse la prețuri avantajoase, disponibile la raioanele de legume-fructe, vitrina cu servire asistată – cu o lungime de 20 metri, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, precum și la punctul Grill din exterior, pentru mâncăruri gata preparate.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, unde consumatorii vor găsi o cofetărie, o farmacie și un magazin cu produse pentru animalele de companie.

Cu ocazia inaugurării, Kaufland Hațeg își întâmpină clienții cu promoții și surprize. Parcarea magazinului va găzdui mai multe standuri cu pepeni românești din fiecare categorie, miere, produse tradiționale și ecologice, precum și virșli, kurtos kolacs, vată de zahăr sau popcorn. Tot în parcare, vor fi disponibile peste 100 de articole nealimentare la prețuri promoționale.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out”, informează Kaufland România.

Situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 39, Hațeg, jud. Hunedoara, noul hipermarket își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-22.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Magazinul are o suprafață totală de peste 4.800 m2, dintre care peste 2.600 de m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea are o capacitate de peste 250 de locuri, dintre care opt pentru persoanele cu dizabilități, șase pentru părinți, două stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete.

Noul magazin Kaufland este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc 

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din Hațeg este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.
Tot în interiorul magazinului, clienții pot recicla ambalaje folosind automatul tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții primesc cupoane de extra-reducere drept recompensă, ce pot fi folosite în magazin.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare