sursa foto:  ziare.com

În contextul Untold, polițiștii au mers peste traficanții de droguri

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins, sâmbătă, în contextul festivalului Untold, la traficanții de droguri.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate au realizat o prindere în flagrant delict.

În contextul unui festivalul de muzică, la data de 5 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au derulat acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, informează IGPR.

Ce a transmis IGPR:

„Polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operațiuni de comercializare de substanțe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy și 5 grame cristal (3CMC).

Astfel, împreună cu luptatorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și specialiștii criminaliști, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum și alte obiecte.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi comercializat ecstasy și 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 și 1.600 de lei.

De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lei pentru un gram.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 33 de ani a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.

Un fost șef Antidrog a răbufnit la adresa lui Gheboasă

Cătălin Țone, fost șef al Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, a răbufnit la adresa trapperului Gheboasă,  prezent pe scena Untold.

Expertul antidrog l-a criticat dur pe Gheboasă, despre care a spus că îndeamnă la consum de droguri și la obsecenități de neimaginat.

 

 

„ACEȘTIA SUNT IDOLII COPIILOR NOȘTRI !
ACUM, LA UNTOLD.
Versuri:
“Dă-i țigan_a,
Rupe-i banca.
O, ce țigan_ă frumoasă,
Cum dă din găo_ză,
Filme de groază,
Este jegoa_ă.”
“Idolul” ăsta mai are o piesa, “Droguri și piz_e”.
Scuzați-mă pentru limbaj! 🙏
Să ne protejăm copiii !”, a reacționat Țone.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare