sursa foto:  playtech.ro

În plină invazie rusă în Ucraina, o rachetă a căzut pe teritoriul Republicii Moldova: ‘Poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție’

O rachetă a căzut în urmă cu puțin timp în Republica Moldova. Racheta a fost descoperită într-o livadă din apropierea orașului Briceni. 

Nu se știe, deocamdată, cine a lansat racheta căzută pe teritoriul Republicii Moldova.

Obiectul exploziv a fost găsit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești din 5 decembrie, și-au intensificat gradul de atenție, scrie tv8.md.

„În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița”, a anunțat MAI-ul din Republica Moldova.

Conform sursei citate, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU. Este a doua rachetă care ajunge pe teritoriul țării noastre de la începutul războiului în Ucraina.

În dimineața zilei de 31 octombrie, o rachetă, lansată de pe teritoriul Ucrainei, doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare