sursa foto:  stiripesurse.ro

Încă se fac bani grei cu firmele-fantomă! Poliția descinde pe piața auto!

Schemele prin care se făceau bani grei în urmă cu ani buni rezistă și azi. Poliția Capitalei anunță că a demarat o percheziție domiciliară în București, într-un dosar în care este vizată o companie care a înregistrat fictiv în contabilitate peste 600 de facturi de achiziții de piese auto.

Valoarea facturilori se ridică la aproximativ 3.000.000 lei.

La data de 27 ianuarie a.c., intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Politia Sectorului 5 – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Bucuresti.

În cauza sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat în cauza fiind de aproximativ 1.000.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016-2017, administratorii unei societăți comerciale din Bucuresti ar fi înregistrat fictiv în contabilitate peste 600 de facturi de achiziții de piese auto în valoare de aproximativ 3.000.000 lei, documentele justificative fiind emise în numele unor societăți fantomă.

La sediul Poliției Sectorului 5 vor fi aduse cu mandat de aducere mai multe persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție a Municipiului București.”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare