Îndemn la încălcarea legii! Nuntă organizată la Kaufland, într-o perioadă în care restaurantele sau sălile special amenajate sunt închise

Gest incredibil într-o unitate Kaufland! Un restaurant din Sfântu Gheorghe a organizat o nuntă într-o unitate locală a Kaufland. 

Sub sloganul „Căsătorește-te într-un supermarket!”, restaurantul Kovacs a organizat o nuntă în toată regula, cu miri, preot, fotograf și alaiul de invitați.

Scopul organizatorilor pare a fi unul de protest, dat fiind că restaurantele și sălile special amenajate pentru evenimente sunt închise.

💍 Căsătorește-te într-un supermarket ❗ Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. 🛒 Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.
❗❗❗
Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. 🎼 Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.
💃🕺
Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune. 🍾”, se precizează pe pagina de Facebook a restaurantului.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare