sursa foto:  Facebook

Inedit! Cu ce se ocupă Adelina Pestrițu de când a renunțat la televiziune și câți bani câștigă frumoasa brunetă

Adelina Pestrițu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe lângă acest lucru, aceasta are și un succes extraordinar în mediul online. După ce s-a retras din televiziune, bruneta s-a ocupat de proiectele sale în online. Aceasta câștigă foarte bine datorită fabilor care o urmăresc pas cu pas și care îi dau zilnic mii de aprecieri postările sale.

Mai pe scurt Adelina Pestrițu obține foarte mulți bani din imaginea sa. Vedeta a declarat că acest lucru nu este atât de ușor precum pare și că trebuie să faci eforturi pentru a te întreține.

„Am o carieră frumoasă şi pe Internet, pe care mi-am dezvoltat-o în urmă cu ceva ani şi am fost o norocasă din punctul ăsta de vedere pentru că a luat aşa amploare Internetul şi este în plină dezvoltare”, a declarat Adelina Pestriţu, în urmă cu câteva luni, la „Răi da’ Buni”, potrivit Spynews.

Adelina a mărturisit și că muncește din greu pentru a trăi atât de bine, iar bucuria ei constă în numărul urmăritorilor ei, care au încredere în ea.

„Bucuria mea cea mai mare este că am atras brandurile pe care le admiram încă de atunci când nu existam nici în televiziune şi nici în mediul online. Pe lângă asta, una dintre satisfacţiile mele cele mai de preţ este că numarul urmăritorilor activităţii mele îmi arată că ei au încredere în ceea ce le ofer.”, a spus vedeta.

„Dezvoltarea asta în spaţiul virtual nu e chiar atât de simplă. Nu constă doar în nişte selfie-uri sau doar în nişte a face live-uri pe Facebook. Pe lângă tratamentele de înfrumuseţare, pentră că şi astea fac parte din conduita ta personală, trebuie să ai foarte mare grijă de tine. Dacă vinzi imagine, trebuie să ai foarte mare grijă de imaginea ta”, i-a mai spus Adelina lui Mihai Morar în emisiune.

Aceasta se pare că ar câștiga aproape 10 mii de euro lunar din contractele de imagine și din proiectele sale online, bani din care își ajută și familia.

„Banii pe care îi câştig nu sunt doar pentru mine, întotdeauna m-am gândit la cei nevoiaşi, dar nu îmi place să defilez cu asta. Sunt nişte venituri care îmi asigură un trai normal şi sunt foarte fericită cu treaba asta”, a declarat frumoasa brunetă.

Vezi și Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

„FENTEAZĂ” legea! Metodele găsite de controlorii RATB pentru a da MAI MULTE amenzi

O amendă a făcut prăpăd pe litoralul românesc. Ce sumă veți plăti dacă faceți asta

 

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.