sursa foto:  evz.ro

Ingrid Mocanu șterge pe jos cu oficialii europeni care o protejează pe Kovesi:’Jos labele de pe justiţia din România!’

Ingrid Mocanu o desființează pe Laura Codruța Kovesi. Jurnalista șterge pe jos cu oficialii europeni care o protejează pe fosta șefă DNA.

Aceasta susţine că penalii trebuie să fie judecaţi la ei în ţară, făcând referire la Kovesi.

”Codruta Cerva, ăştia de tine zic? Nu? M-am liniştit… am crezut că atât de puţină lume te susţine şi voiam să-ţi zic lucruri urâte că nu m-ai chemat şi pe mine să fiu de partea ta.

Cum mă, să fii tu Zeiţă şi să te susţină numai 13 ameţiţi?

Dar cum o fi ca toţi europenii să se tăvălească peste tot, ambasadorii să pună bufniţe pe pagini oficiale, să ceară să plece penalii din funcţii publice şi după aia să o numească pe ”penală” în cea mai înaltă funcţie de PROCUROR aL Europei? Cum mă, să aibă Europa în frunte un procuror ”corupt”? Cercetat pentru luare de mită… nici mai mult nici mai puţin.

Cum, nu sunt buni procurorii de la Secţie, cei care sunt desemnaţi de CSM? Dar ăia numiţi politic de Băse şi Iohannis erau buni şi independenţi?

O ”penală” atacă justiţia? Domnu’ Timmy, terminaţi cu soroşismele şi ”jos labele de pe justiţia” din România! Lăsaţi ”penalii” să fie judecaţi corect la ei îi ţară!

Nu vă este ruşine să numiţi în aşa funcţii înalte, plătite din taxele şi impozitele noastre o ”coruptă”?”, a scris avocata pe Facebook.

Vezi și EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

Lovitură devastatoare pentru Ion Țiriac! Cum poate fi îngropat de dosarul Kovesi

Cine este, de fapt, Nicolae Popa – omul care vrea să-i dea lovitura de grație Laurei Codruța Kovesi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare