sursa foto:  stadion.io

Intrare gratuită pentru copii și însoțitori la meciul de fotbal România-Andorra- Cum vă puteți înscrie pentru a beneficia de gratuitate

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA. Totuși, la meci au acces copiii sub 14, care pot intra gratuit la meciul de pe 15 octombrie, informează Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, FRF transmite că invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024.

Pe stadion vor avea acces copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori.

Pentru înscriere, un reprezentant al conducerii instituției doritoare trebuie să acceseze site-ul FRF și să completeze formularul online.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare