sursa foto:  economedia.ro

Ion Cristoiu: ‘Singurul care știe cum se va termina războiul este Vladimir Putin. NATO nu știe nimic’

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a afirmat că singurul care știe cum se va termina războiul din Ucraina este președintele rus Vladimir Putin.

Întrebat care va fi continuarea  războiului din Ucraina, Ion Cristoiu a afirmat: „Nu pot să spun, pentru că nici ei nu știu (NATO), nici eu nu știuPoate că singurul care știe cum se va termina războiul este Putin, ei nu știu nimic.  (Putin n.red) care declanșat războiul știe ce vrea!”, a declarat Ion Cristoiu.

 

Publicistul spună că în Occident sunt doi actori SUA și Europa, iar americanii vor să își păstreze poziția de lideri ai lumii vestice.

 

Noi aici avem doi actori. Sunt State Unite ale Americii, care și-au recâștigat poziția și o Europă, care… America știe ce vrea – să-și păstreze poziția”, a spus Cristoiu.

Globalizarea, care fost creată de americani și care de vreo câteva decenii presupune înțelegere între toate țările de pe glob. În momentul în care la Shanghai s-a declarat lockdown, ați văzut, nu mai vin semiconductori. Adică efectele acestea asupra Occidentului vin, nu numai din cauza războiului”, a afirmat el, potrivit Gândul.ro.

Vezi și:

Ion Cristoiu: ‘Dacă războiul acesta ajunge un război mondial care pe care, nu e nevoie nici de înarmare, de vestă, cine are rachete le dă’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare