sursa foto:  ziuanews.ro

Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

O ipoteză interesantă a fost lansată, duminică, de directorul editorial al Ziarului Financiar. Cristian Hostiuc a dezvăluit numele viitorului posibil președinte al României, după modelul Emmanuel Macron în Franța.

Hostiuc îți începe analiza vorbind despre Mihai Tudose. „Nu cred că mulţi dintre voi aţi auzit de Mihai Tudose, 50 de ani, până duminică după-amiază, pe 25 iunie, când numele lui a explodat în media ca fiind propunerea lui Liviu Dragnea sau a lui Klaus Iohannis, pentru poziţia de prim-ministru din partea PSD, după căderea lui Sorin Grindeanu.

Parlamentar PSD de Brăila din 2000 până în 2014, fără să se fi remarcat prin ceva atât în Parlament, cât şi la nivelul opiniei publice, Tudose ajunsese surprinzător ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului în guvernul Ponta IV, unde a stat până la căderea lui în noiembrie 2015. Pe perioada mandatului de ministru nimeni nu a ştiu că există.

Revenit în Parlament după alegerie din decembrie 2016, în 2017, la doua remaniere a guvernului Grindeanu, Mihai Tudose a ajuns din nou ministrul Economiei, în locul lui Alexandru Petrescu care a devenit ministrul IMM-urilor, lăsându-i locul lui Tudose”, scrie directorul editorial al Ziarului Financiar.

De la Tudose, Cristian Hostiuc a trecut la actualul ministru al Economiei, Gheorghe Șimon, pe care îl vede viitorul președinte al României, după modelul Macron.

„Acum două săptămâni am fost întrebat cine e Gheorghe Şimon. Cine?! Gheorghe Şimon?! După câteva secunde, când eram pregătit să răspund că nu ştiu şi să caut pe google, mi-am adus aminte că tocmai cineva cu acest nume fusese investit la începutul lui septembrie ca nou ministrul al Economiei, în locul lui Mihai Fifor, care a stat câteva săptămâni pe Calea Victoriei unde este celebrul sediu al ministerului pentru a fi trimis ca ministru al Apărării după demisia lui Adrian Ţuţuianu.

(…) Având în vedere ce se întâmplă în PSD de când a preluat guvernarea, la cum merg lucrurile, plus modul cum  Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose au ajuns prim-miniştri, sunt şanse foarte mari ca Gheorghe Şimon să fie candidatul principalului partid din România pentru Palatul Cotroceni, la următoarele alegeri.

Şi cine ştie, să fie noul preşedinte al României”, conchide Hostiuc.

Vezi și Legea care le va permite salariaților să lucreze de ORIUNDE – ce condiții trebuie să întruniți

Un renumit impozit se întoarce: Ce bombă pregătește Guvernul Tudose

Inedit! Ce job are fostul portar al naționalei, Bogdan Stelea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare