sursa foto:  gds.ro

Iulian Bulai, despre educația sexuală: ‘Să știi ce a aia menstruație, ovule, spermă’

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a avut o nouă ieșire pe pagina de socializare cu privire la introducerea educației sexuale în școli.

Potrivit lui Iulian Bulai, un copil trebuie să știe ce e aia „menstruație, ovule, spermă”.

Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii (fără să fi întemeiat o familie), susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea. Adică acele mame sub 15 ani care copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani.
România este țara din UE cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat.
Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.
Astăzi, unul dintre acești bărbați a fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român.
România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente”, a fost reacția lui Iulian Bulai la decorarea Patriarhului Daniel.

Mi se pare abuziv si Chiar confuz discursul dvs …daca copii invata sex in scoli nu vor mai EXISTA Mame de 15 Ani ???? Eu nu vad nici o logica
Dar poate ça atata pot !!!!!
Faceti strazi si locuri de munca pentru romani platite la adevaratul Cost Al vietii adaptate realitatii si pe urma treceti la problème de boudoir ….va rog”, i-a comentat Rona Hartner.

Replica lui Bulai nu a întârziat să apară.

Rona Hartner educație sexuală nu înseamnă cum sa făci sex. Înseamnă cum sa te ferești de predatori sexuali, sa știi sa anunți politia, sa știi ce e aia menstruație, ovule, sperma, și care pot fi consecințele unui “joc” despre care copiii nu știu mai nimic. Este despre informare, și despre prevenire.”, a răspuns deputatul USR-PLUS.

Vezi și Document intrat în posesia Bugetul.ro. Primarul și consilierii USR-PLUS ajung la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare