sursa foto:  https://www.antena3.ro

Jurnalistul Adrian Ursu reacționează! ‘Mi se pare maximă ipocrizie’

Jurnalistul Adrian Ursu, moderatorul emisiunii „Exces de Putere” a comentat anunţul administraţiei prezidenţiale, conform căreia preşedintele Franţei, Emmanuel Macron ar fi anunţat că o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European şi că îl va retrage din cursă pe candidatul francez. 

„Eu admir Uniunea Europeană şi cred că existenţa ei este absolut meritorie, iar beneficiile pentru ţările membre sunt extraordinare.

Pe de altă parte, să înfiinţezi un post legat de justiţia pe care o ceri sută la sută independentă în statele membre şi tu să nu faci altceva decât troc politic după troc politic, după aranjament politic, după negociere politică, după vot politic pentru desemnarea ăluia, mi se pare maximă ipocrizie!”, a declarat Adrian Ursu.

Bohnert, retras din cursă

 

Vineri seara, administraţia prezidenţială a anunţat că, într-o conversaţie telefonică avută cu preşedintele Iohannis, Emmanuel Macron a anunţat că îl va retrage din cursa pentru postul de procuror şef european pe Francois Bohnert şi că o va sprijini pe Laura Codruţa Kovesi.

Vezi și

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

Carmen Dan a dat un ultim ordin! Se scot femeile din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare