Klaus Iohannis a „șters pe jos” cu proiectul mult lăudat de Olguța Vasilescu! Ieșire fulgerătoare la adresa PSD

Președintele României, Klaus Iohannis, a „șters pe jos” cu proiectul mult lăudat de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Șeful statului a avut o ieșire explozivă la adresa Partidului Social Democrat.

Sâmbătă, la Blaj, președintele Iohannis a declarat că că pilonii pe care se construieşte un stat eficient sunt statul de drept, stabilitatea fiscală, politica externă predictibilă, care însă au fost puse în pericol în ultimul an prin aşa-zise reforme.

Potrivit liderului de la Cotroceni ultima „de mare insucces” este Legea salarizării, care nu este o reformă, ci un eşec, informează România TV.

Klaus Iohannis Iohannis a susţinut că tocmai valorile despre care a vorbit – stat de drept, stabilitate fiscală, politică externă predictibilă şi responsabilă – „au fost puse în pericol în ultimul an prin aşa-zise reforme”, dintre care a amintit „ultima de mare insucces – aşa-numita reformă a salariilor”. „Aşa ceva nu putem numi reformă, este un eşec. Astfel de eşecuri trebuie evitate pentrut că au repecursiuni în timp”, a subliniat preşedintele.

„Şi-au făcut pesediştii un calcul să dea mai mulţi bani la oameni, dar banii nu au fost şi atunci au luat de la autorităţile locale. (…) Bunăstarea nu se va produce dând bani pe hârtie, ci când oamenii vor câştiga real mai bine, comunităţile vor fi mai bogate. A mai fost unul care a crezut că le ştie pe toate şi că viitorul va fi de aur. Nu merge aşa, ghinion, cu unul care se crede mai deştept şi că le ştie el pe toate”, a declarat Klaus Iohannis.

Amintim că proiectul Legii salarizării a fost întotdeauna lăudat de către Lia Olguța Vasilescu.

Vezi și Pe cine vrea să „curețe” logodnicul Elenei Udrea – Legea propusă de Adrian Alexandrov

EXCLUSIV! Directorul SRI, Eduard Helvig pus în mare dificultate! Ce a dezvăluit senatorul Daniel Fenechiu despre el

Noua lege face ravagii printre șoferii cu mașini la mâna a doua: Ce trebuie să facă înainte de a-și achiziționa o mașină second-hand

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare