sursa foto:  libertatea.ro

Surpriză! Ce moșie are Florin Călinescu – Locul de unde îl leagă lucruri foarte puternice

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din România. În vârstă de 62 de ani, juratul de la „Românii au talent” se mândrește, pe rețelele de socializare, cu un loc de care îl leagă foarte multe lucruri, după cum însuși declară.

Sătul de agitația din Capitală, Florin Călinescu și-a construit o casă la țară. De peste trei ani, el deține o vilă în comuna Băbana, județul Argeș.

În mod surprinzător, atunci când nu-l vedem la TV, îmbrăcat la patru ace, actorul se ocupă de grădinărit și cu creșterea animalelor. De altfel, din ograda proprie, Florin Călinescu își asigură o alimentație sănătoasă.

„Florin trăieşte sănătos şi îi plac produsele bio, de aceea creşte animale şi păsări. Meştereşte, udă plantaţiile, merge la pescuit şi îi place să stea în mijlocul naturii, printre pomii fructiferi. În plus, se bucură atunci când primeşte vizita colegilor sau a rudelor”, au declarat surse apropiate lui Florin Călinescu, pentru Click!.

„Asta e comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Avem o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judeţ”, a declarat actorul.

Casa artistului se află la marginea unei păduri, într-o zonă  retrasă. Aşa cum a precizat în declaraţia de avere, pe care a completat-o atunci când a candidat la alegerile parlamentare, actorul a cumpărat, în 2006, două terenuri în comuna Băbana, unul de 3.689 metri pătraţi, şi un altul de 8.899 metri pătraţi. Pe unul dintre ele, aflat pe un deal, la marginea pădurii, şi-a ridicat vilă cu etaj.

Vezi și Este oficial! Se formează un nou gigant pe piața de telefonie mobilă-Pericol pentru Orange, Telekom și RCS&RDS

Vești bune pentru români: Ce se va întâmpla cu tichetele de masă

Liviu Pleșoianu, atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea! Acesta a dezvăluit pe cine protejează președintele PSD

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare