sursa foto:  adevarul.ro

Klaus Iohannis: ‘Celor care nu cred în această boală le recomand să se uite un pic la știri să vadă ce se întâmplă în spitale’

Președintele Klaus Iohannis a declarat că este regretabil că există persoane care nu în coronavirus și le recomandă ”să se uite un pic la știri să vadă ce se întâmplă în spitale și să întrebe persoane care au avut în familie astfel de cazuri”.

 

„Persoane care nu cred în nimic sau nu cred în boli sau nu cred în vaccinuri există peste tot. Nu este un număr mare şi e regretabil că nu se lasă convinşi de evidenţe. Este suficient să ne uităm la ce se întâmplă în spitale, la numărul mare de persoane care ajung la terapie intensivă şi, da, regretabil, la numărul mare de decese din cauza acestei boli. Constat că foarte mulţi români, majoritatea românilor, respectă normele impuse. (…) Şi tuturor celor care nu cred în această boală le recomand să se uite un pic la ştiri să vadă ce se întâmplă în spitale şi să întrebe persoane care au avut în familie astfel de cazuri”, a spus Iohannis într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

 

 

El s-a declarat revoltat de faptul că persoane publice, cum sunt cei din conducerea PSD, refuză să respecte normele şi fac întâlniri în interiorul restaurantelor fără să poarte mască.

 

 

„Aşa ceva este revoltător”, a mai declarat Iohannis, conform agerpres.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare