În comuna Unguriu, județul Buzău, se creează un vin care, potrivit dezvoltatorilor afacerii, „contopește esența fructelor de mur cu omul”.
Este vorba despre vinul L’Amur, vin a cărui culoare este rubinie și a cărui alcoolemie se apropie de 12 %. L’Amur este obținut din fructele culese cu grijă de pe o plantație de două hectare, situate în comuna Unguriu, Buzău.
Este un vin demidulce, ușor de băut, în care veți regăsi atât dulceața pe care o are mura ajunsă la maturitate, cât și aromele inconfundabile care o fac atât de plăcută.
„L’Amur contopește esența fructelor de mur cu omul”
„L’Amur contopește esența fructelor de mur cu omul și tot ceea ce reprezintă el: suflet,iubire,viața, sănătate. Veți regăsi în el atât dulceața pe care o are mura ajunsă la maturitate, cât și aromele inconfundabile care o fac atât de plăcută.
Concentrația alcoolică, ce se apropie de 12%, îl face sa fie foarte ușor de băut, iar postgustul prelung te îmbie la o alta mișcare a mâinii către pahar”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Liviu Crăciun, unul dintre dezvoltatorii afacerii.