L’Amur – vinul care contopește esența murelor cu omul

În comuna Unguriu, județul Buzău, se creează un vin care, potrivit dezvoltatorilor afacerii, „contopește esența fructelor de mur cu omul”.

Este vorba despre vinul L’Amur, vin a cărui culoare este rubinie și a cărui alcoolemie se apropie de 12 %. L’Amur este obținut din fructele culese cu grijă de pe o plantație de două hectare, situate în comuna Unguriu, Buzău.

Este un vin demidulce, ușor de băut, în care veți regăsi atât dulceața pe care o are mura ajunsă la maturitate, cât și aromele inconfundabile care o fac atât de plăcută.

„L’Amur contopește esența fructelor de mur cu omul”

L’Amur contopește esența fructelor de mur cu omul și tot ceea ce reprezintă el: suflet,iubire,viața, sănătate. Veți regăsi în el atât dulceața pe care o are mura ajunsă la maturitate, cât și aromele inconfundabile care o fac atât de plăcută.

Concentrația alcoolică, ce se apropie de 12%, îl face sa fie foarte ușor de băut, iar postgustul prelung te îmbie la o alta mișcare a mâinii către pahar”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Liviu Crăciun, unul dintre dezvoltatorii afacerii.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare