sursa foto:  Facebook

Dezvăluire în premieră! Legătura profesoarei care a contrazis-o pe Firea cu USR

Întreaga mass-medie s-a declarat scandalizată de cazul profesoarei de română Cristina Tunegaru, din Huși, care acuză că a fost dată afară din școala în care preda fără să fie anunțată. Fiind suplinitoare, aceasta a fost demisă când titulara și-a revendicat postul.

Tunegaru a devenit cunoscută după ce a criticat-o pe Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Bucureștiului. Astfel, în momentul în care a fost pusă pe liber s-a speculat că însuși Firea ar fi contribuit la acest act.

Cu adevărat scandalos la prima vedere! O asemenea dovadă de samavolnicie rar întâlnești, am fi tentați a spune.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi, în exclusivitate, legătura dintre profesoara Tunegaru și Uniunea Salvați România.

Cristina Tunegaru are făcut public numărul de telefon pe pagina personală de Facebook. La o scurtă cercetare, acel număr se găsește și la contactul Asociației Institutului pentru Modernizarea Educației. Nimic anormal până aici.

Dar să vedem cine este fondatorul acestei asociații. Surpriză! Potrivit hunedoaralibera.ro, cel care a înființat Institutul pentru Modernizarea Educației este nimeni altul decât Stelian Bogdan Ene, fost candidat la Camera Deputaților din partea USR, în județul Hunedoara, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, în prezent consilier local la Primăria Sectorului 3.

 

Vezi și Adevărul despre Cristina Tunegaru, profesoara care a criticat-o pe Firea. Detaliile ascunse de presă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Berbery

  Si? Ce legatura intre profesoara si individul ala? La ce concluzie ati ajuns? Ca nu Firea, ci Bogdan Ene ar fi dat-o afara?

  Exista probe impotriva lui Firea? Exista probe impotiva lui Bogdan Ene? Sunteti si imbecili si ridicoli cu asemenea stiri si insinuari.
  Mai plecati naiba din presa ….duceti-va pe camp!

  • Todea Nicolae

   Daca ai fi mai istet, ti-ai da seama de legatura. USR este o creatie artificiala, asa cum si scandalul creat de dna Tunegaru este artificiala. Adica, dna Tunegaru este scandalizata ca, la incetarea contractului sau de munca (contractul fiind pe perioada determinata), acesta chiar inceteaza!!! Cereti-i dnei Tunegaru sapuna copia contractului sau de munca, sa vedeti ce scria la perioada contractului. Sigur data incetarii din cntract corespunde cu data care i s-a comunicat ca acesta chiar va inceta. Sigur, dansa putea beneficia de un alt contract pe perioada determinata, daca nu ar fi aparut titularul. Care are dreptul la post inaintea suplinitorului. Asa e legea in tara asta de cand ne stim.

 • Tibi

  S-a revoltat o suplinitoare ca va fi ocupat postul de un titular.
  Si toata lumea s-a inflamat.
  Firesc, traim in epoca suplinitorilor. Nimeni nu sta pe locul competentei sale.
  Mult zgomot pentru nimic, sau simptomul unei societati bolnave, care a pierdut notiunea de valoare si careia, implicit, ii lipseste ierarhia de valori?
  Suntem de plans!


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.