sursa foto:  Facebook

Dezvăluire în premieră! Legătura profesoarei care a contrazis-o pe Firea cu USR

Întreaga mass-medie s-a declarat scandalizată de cazul profesoarei de română Cristina Tunegaru, din Huși, care acuză că a fost dată afară din școala în care preda fără să fie anunțată. Fiind suplinitoare, aceasta a fost demisă când titulara și-a revendicat postul.

Tunegaru a devenit cunoscută după ce a criticat-o pe Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Bucureștiului. Astfel, în momentul în care a fost pusă pe liber s-a speculat că însuși Firea ar fi contribuit la acest act.

Cu adevărat scandalos la prima vedere! O asemenea dovadă de samavolnicie rar întâlnești, am fi tentați a spune.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi, în exclusivitate, legătura dintre profesoara Tunegaru și Uniunea Salvați România.

Cristina Tunegaru are făcut public numărul de telefon pe pagina personală de Facebook. La o scurtă cercetare, acel număr se găsește și la contactul Asociației Institutului pentru Modernizarea Educației. Nimic anormal până aici.

Dar să vedem cine este fondatorul acestei asociații. Surpriză! Potrivit hunedoaralibera.ro, cel care a înființat Institutul pentru Modernizarea Educației este nimeni altul decât Stelian Bogdan Ene, fost candidat la Camera Deputaților din partea USR, în județul Hunedoara, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, în prezent consilier local la Primăria Sectorului 3.

 

Vezi și Adevărul despre Cristina Tunegaru, profesoara care a criticat-o pe Firea. Detaliile ascunse de presă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.