sursa foto:  ziaruldecalafat.ro

Lia Olguța Vasilescu îl dinamitează pe Victor Ponta! ‘Eu zic să se uite în frigider’

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit după ultimele declarații ale fostului coleg de partid, Victor Ponta. Răbufnirea deputatului PSD vine în urma declarațiilor făcute de liderul Pro Romania în care afirma că are telefonul plin cu mesaje trimise de foștii colegi din PSD.

„Trece în opoziţie un partid care a luat 46% în alegeri. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid Victor Ponta, cel care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider. Că acolo sigur va găsi urările noastre. Şi dacă tot îi plac domnului Victor Ponta fabulele, vreau să îi aduc aminte de o fabulă scrisă de un român, Grigore Alexandrescu, ‘Poporul şi pădurea’”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Chiar înainte de moțiunea de cenzură, Pont a a susținutcă până și consilierii Vioricăi Dăncilă l-au sunat să discute despre moțiunea de cenzură. El a dezvăluit că a fost sunat de către consilierii premierului pentru a-i propune să se întâlnească pentru a discuta despre moțiune.

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

Mare atenție, șoferi! Noile prevederi intră în vigoare din 12 octombrie- Riscați să rămâneți fara permis

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare