sursa foto:  captura Antena 3

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut anunțul serii de marți. Aceasta a dezvăluit, pe o rețea de socializare, că începe cel mai important obiectiv promis de Partidul Social Democrat pentru Oltenia.

Șefa Muncii a anunțat că începe construirea drumui expres, în regim de autostradă, Pitești – Craiova. Cu această ocazie, ea a ținut să-i atace pe „cârcotașii” care nu cred că respectivul proiect va fi finalizat.

„Începe construirea drumului expres in regim de autostrada Pitești – Craiova, cel mai important obiectiv promis de PSD pentru Oltenia. Cârcotașii nu cred ca se va construi. Ei și acum se uita la stadion și spun ca așa ceva nu există”, a precizat Vasilescu.

Întregul proiect are o lungime de 121,115 km și o valoare de aproximativ 820 milioane euro. Cele patru tronsoane urmează să fie proiectate în 12 luni. De asemenea, el ar urma să se execute în 24 luni, conform presei locale.

Vezi și EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

Andreea Marin, gest absolut șocant! Acuzații grave la adresa ei

Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.