sursa foto:  captura Antena 3

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut anunțul serii de marți. Aceasta a dezvăluit, pe o rețea de socializare, că începe cel mai important obiectiv promis de Partidul Social Democrat pentru Oltenia.

Șefa Muncii a anunțat că începe construirea drumui expres, în regim de autostradă, Pitești – Craiova. Cu această ocazie, ea a ținut să-i atace pe „cârcotașii” care nu cred că respectivul proiect va fi finalizat.

„Începe construirea drumului expres in regim de autostrada Pitești – Craiova, cel mai important obiectiv promis de PSD pentru Oltenia. Cârcotașii nu cred ca se va construi. Ei și acum se uita la stadion și spun ca așa ceva nu există”, a precizat Vasilescu.

Întregul proiect are o lungime de 121,115 km și o valoare de aproximativ 820 milioane euro. Cele patru tronsoane urmează să fie proiectate în 12 luni. De asemenea, el ar urma să se execute în 24 luni, conform presei locale.

Vezi și EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

Andreea Marin, gest absolut șocant! Acuzații grave la adresa ei

Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Zoltan Kis

  Si pe cand se va surpa ori va lua la vale? Inainte ori dupa inaugurare? Se stie ca tot ce a construit uriasa de talhari din PSD nu atinut nici 6 luni dupa inaugurare.

  • Dorel Scama

   Nu se surpa. La Craiova nu au dealuri asa mari in schimb au drumuri si poduri inaugurate care dau in neant…se termina in trotuar sau dupa 3 luni de la inaugurare sunt in reparatie. Curat asa ceva nu exista.

 • Dorel Scama

  Matracuca tot matracuca ramane. Asha prin master planurile alea trasate cu carioca la ce drq apare pe harta Craiova Pitesti

 • Laur Laur

  este ceva ce imi scapa: aproape 7 milioane euro/km de drum express???
  autostrada cat mai costa? 20 milioane???

  • irinapop

   In faza de proiect pe hartie. Caci dupa ce s-o finaliza (cand?, cum?) o sa aflam cam cat a costat km de drum express (conform metodei stadionului la care multi se uita si zic ca nu exista). Apropo, ce-i ala „drum express in regim de autostrada”? O sosea asfaltata cu 2 benzi de circulatie si bidoane de plastic la mijloc?

   • Laur Laur

    mai are si o mica banda pe partea dreapta de 30-40cm (echivalentul celei de urgenta de pe autostrada). e buna pentru cei care fac ciclism de sosea…

 • Daniel Dan

  eu vad ca , avem o Oltenie „bine vazuta” , atat pe timpul lui Ceausescu , cat si acum pe timpul PSD 😉 nimic schimbat ….


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.