sursa foto:  http://glsa.ro/

Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Un fost ofițer al Serviciului Român de Informații (SRI) a făcut o dezvăluire fără precedent, în cadrul unei emisiuni televizate. Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, fostul colonel Daniel Dragomir a vorbit despre Statul Paralel al fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea.

Dragomir a spus că firme românești au fost falimentate, iar unele au fost preluat de Statul Paralel. Scopul acestuia era „stăpânire prin îmbogățire”.

Mai mult, Daniel Dragomir a dezvăluit că firmele acoperite ale SRI sunt prezente în toate domeniile de activitate.

„Firme românești au fost falimentate, unele au fost preluate de Statul Paralel. (…) O firmă privată nu are nicio șansă la o licitație cu o firmă SRI. Sunt firme, oameni de afaceri care au fost împinși pe marginea prăpastiei pentru interesul unei clici. Scopul era STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE! (…)

Firme acoperite ale SRI sunt în toate domeniile, inclusiv și în turism. Au fost folosiți bani din aceste firme sub conducerea dlui Coldea”, a spus Dragomir, la România TV, conform flux24.ro.

„SRI s-a implicat în toate domeniile: afaceri, media până la plecarea mea din 2013 când i-am spus aceste lucruri domnului Coldea. Se derulau lucruri care depășeau activitatea legală. Era vorba de setea de control, de setea de putere, în care exista foarte mult interes personal”, a mai spus acesta.

Vezi și Cum arată cea mai săracă bomba sexy, consilieră de ministru! Zice că are 0 venituri

ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

INTERESANT! Cine este și ce avere are, de fapt, „FIUL” lui Ion Iliescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare