sursa foto:  youtube.com

ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

Un român este căutat cu disperare de Biroul Federal de Investigații. Pe capul său, americanii au pus o recompensă record.

Acesta este dat în urmărire după ce a creat un prejudiciu de 3 milioane de dolari. Începând cu anul 2014, el se află pe locul doi în topul FBI al celor mai mari şi mai căutaţi infractori cibernetici.

Americanii oferă pe capul lui o recompensă de 1 milion de dolari. Numele său este Nicolae Popescu.

DIICOT a organizat în 2010 operaţiunea „Valea Regilor“, ridicându-l pe Nicolae Popescu alături de alţi 33 de hackeri care acţionau în Bucureşti, Vâlcea şi Teleorman. Popescu a fugit de sub nasul poliţiştilor români a doua zi, când a fost dus la Tribunalul Vâlcea pentru obţinerea mandatului de arestare preventivă pentru fals informatic, înşelăciune, spălare de bani, fraude informatice şi apartenenţă la un grup infracţional organizat, informează Adevărul.

Sursa foto: Adevărul.ro

În vârstă de 37 de ani, el este originar din Alexandria, Teleorman. Aici a învăţat la  Colegiul Naţional „Al Ghica“ absolvind profilul matematică-informatică. Se spune că şi-a început activitatea infracţională chiar în oraşul natal. După descrierea făcută de FBI, hackerul are 1,78 metri înălţime, 85 de kilograme, ochi căprui şi păr şaten.

Vezi și INTERESANT! Cine este și ce avere are, de fapt, „FIUL” lui Ion Iliescu

EXCLUSIV! Incompetență sau abuz în Justiție? Unde merg milioanele de euro de la UNBR. Așteptăm reacția ministrului Tudorel Toader

EXCLUSIV! Reguli pe lângă lege în fieful lui Liviu Dragnea! Ce spune primarul Alexandriei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare