Lia Olguța Vasilescu s-a făcut foc și pară: `În fiecare zi mai testează câte o prostie`!

Ca urmare a declarației premierului Ludovic Orban, Lia Olguța Vasilescu a reacționat dur.

Fostul ministru, Lia Olguța Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban că nu cunoaște faptul că alocația copilului e un drept universal, stabilită prin tratate internaționale și se acordă pentru copil, indiferent de venitul părinților și de aceea nu se pot aloca sume diferite sau sub formă de voucher.

Alocația copilului e un drept universal, stabilită prin tratate internaționale. Ea se acordă pentru copil, indiferent de venitul părinților și de aceea nu se pot alocă sume diferite sau sub formă de voucher. Parcă sunt la concursul de idei trăznite cei de la PNL! În fiecare zi mai testează câte o prostie! Și da, salariațîi au deduceri la impozite dacă au copii, în funcție de numărul lor și chiar și pentru soț sau soție dacă nu este salariat acesta! De unde să știe toate astea Violetă că să ii spună și lui Orban? Ea are treaba cu liftierele.., a declarat fostul ministru într- o postare pe facebook.

Anunțul privind înlocuirea alocățiilor cu vouchere a fost făcut, luni, de către premierul interimar Ludovic Orban.

”Am dat un exemplu, în alte țări, pentru a stimula familiile cu mai mulți copii, există o reducere a impozitului, tot o formă de sprijin al familiei. Se pot găși soluțîi prin care să ne asigurăm că banii vor fi cheltuiți numai în interesul copilului, de exemplu, voucherele.

Deocamdată n-am luat nicio decizie. Vom lua o decizie în această privință” a spus Ludovic Orban, luni.

Vezi și

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare