sursa foto:  mediafax.ro

Liberalii l-au luat la ‘țintă’ pe Ministrul Sănătății: În loc sa profesionalizeze actualul sistem, s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor

Senatorul PNL Liviu Brătescu, a transmis luni pe pagina sa de facebok că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în loc sa profesionalizeze actualul sistem, s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor, cu o taxă pentru cei care își aleg un doctor anume.

 

 

 

„PSD privatizează sănătatea? Cum poate un partid care susține că este de partea românilor vulnerabili să promoveze o inițiativă care să afecteze în principal tocmai pe românii cu bani puțini?

Ministerul condus de Alexandru Rafila a pregătit un act normativ prin care se introduce o plată în plus pentru servicii medicale oferite de stat, dacă pacientul vrea să își aleagă un medic anume, în condițiile în care românii plătesc deja contribuții la sănătate.

Mulți nici nu beneficiază de serviciile pentru care li se reține din salariu, din cauză că sistemul merge greu, trebuie să aștepte și două, trei luni să facă analize de sânge sau alte operațiuni medicale esențiale.

În loc sa profesionalizeze actualul sistem, să reformeze mecanismele actuale de decontare și acces la sănătate pentru cei care plătesc bani mulți din salariu, ministrul Alexandru Rafila s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor, cu o taxă pentru cei care își aleg un doctor anume.

Un drept legal al nostru, de a ne alege medicul în care avem încredere, este folosit de Alexandru Rafila pentru a face și mai mulți bani pe seama noastră. Pe seama sănătății noastre!”, a transmis liberalul Liviu Brătescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare