sursa foto:  inquam-photos-george-calin

Liberalii l-au pus la punct pe Rareș Bogdan?: ‘Nu se pune problema să rupem coaliția. Mi-aș dori ca coaliția să dureze 7 ani’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat miercuri, la Digi24, că dacă social-democrații vor încerca în continuare să fie „șmecheri” și să atace miniștrii liberali, iar „guvernarea va bălti”, atunci la finalul anului PNL va căuta „altă formulă” de a alcătui un Guvern fără PSD. După numai 24 de ore, joi seara, Rareș Bogdan s-a sucit și a spus că este exclus ca actuala coaliție guvernamentală să se rupă și că toate declarațiile sale extrem de violente făceau referire la… trecut.

 

”Exclus! Nu se pune problema să rupem coaliția. Să fim maturi și calmi, chiar dacă ne despart o mulțime de lucruri, chiar dacă în ultimii 7 ani din cele două tabere radicalismul a ajuns la cote paroxistice. Cea mai gravă criză este cea a prețurilor la energie.

Eu am făcut referire la trecut. Trebuie să ne gândim strict la interesul național. Eu mi-aș dori ca coaliția să dureze 7 ani. La un an de zile trebuie să facem o evaluare, noi nu vom evalua miniștrii PSD, ci o va face premierul. Noi vom face evaluarea miniștrilor PNL.

Dacă ar fi după mine, mâine aș tăia pensiile speciale, dar nu pot.

România este într-o situație complicată, ne paște o post-criză energetică, una care se va duce în zona financiară sau alimentară”, a spus Rareș Bogdan la România TV, conform stiripesurse.ro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare