sursa foto:  cetateanul.ro

Liderul deputaților PSD, către Orban: ‘Ați fost parlamentar din pixul fostului președinte al PSD. Nu păreați deranjat nici de pixul lui Dragnea, nici de culoarea gecii lui Dragnea’

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, i-a transmis, miercuri, la dezbaterea moţiunii, premierului Ludovic Orban că şi el a fost „parlamentar din pixul” lui Liviu Dragnea. „Nu păreaţi deranjat nici de pixul lui Dragnea, nici de culoarea gecii lui Dragnea”, a afirmat el. El i-a mai transmis lui Orban că urmează să devină şomer. „În câteva minute mandatul dumneavoastră se încheie, nu există un nume să cuprindă toate inepţiile făcute de guvernul Orban. Veţi deveni şomer, dar aveţi din ce trăi, aţi hrănit clientela”, a mai spus Simonis.

„Premierul a făcut referire la pixul cuiva care ne-a pus pe noi pe liste. Ţin să îi spun că la PSD listele nu se fac din pixul preşedintelui, dacă la PNL e aşa, se explică nişte lucruri”, a spus Simonis.
El a susţinut că şi Orban a fost „parlamentar din pixul fostului preşedinte al PSD”, spunându-i premierului: „Nu păreaţi deranjat nici de pixul lui Dragnea, nici de culoarea gecii lui Dragnea”.
„Mă aşteptăm să fiţi obosit, aţi petrecut toată noaptea la guvern. Înţeleg că v-aţi vitaminizat. 25 de OUG? Aţi făcut febră musculară? 25 de tunuri pentru clienţii PNL”, a afirmat Alfred Simonis.
El a spus că reprezentanţii Guvernului vor să îngraşe „buzunarele privaţilor”, că banii împrumutaţi îi fac cadou băncilor străine.
„Totul pentru privaţi şi pentru clientela voastră politică. Câte OUG mai trebuie să daţi pentru PNL să fie sigur că va câştiga alegerile. Veţi pierde. Românii ştiu cât puteţi să minţiţi”, a susţinut el.
Alfred Simonis s-a referit şi la OUG în domeniul sănătăţii, întrebând care a fost graba adoptării acesteia.
„Aveaţi datorii la mogulii din sănătate? Nu vă daţi seama că vor muri oameni care nu îşi permit tratamentul”, a adăugat el.
El i-a transmis premierului că mandatul său se va încheia.
„În câteva minute mandatul dumneavoastră se încheie, nu există un nume să cuprindă toate inepţiile făcute de guvernul Orban. Veţi deveni şomer, dar aveţi din ce trăi, aţi hrănit clientela”, a mai spus Simonis.
El a făcut apel pentru demiterea acestui „guvern toxic pentru România”, conform news.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

Guvernul Orban schimbă tacit legea! Cine va mai putea beneficia de bani de la stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare