sursa foto:  agerpres.ro

Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios

Livu Pleșoianu lansează un atac devastator la adresa lui Victor Ponta, președintele Pro România, după ce fostul premier a acuzat că a fost trădat de Mihai Tudose.

„Faptul că Ponta vorbește despre „trădare” e înduioșător! L-a trădat Tudose… Păi diferența dintre mine și tine, Ponta, este că eu nu l-am votat pe Tudose premier (pe motiv de prefață și postfață Maior-Coldea), în vreme ce tu l-ai luat în pseudopartidul tău și te-ai plimbat cu el peste tot… Amândoi ați trădat voturile primite în 2012 și 2016! Iar tu, Ponta, ai retras PSD de la guvernare de două ori – prima dată în 2015, când ai demisionat, iar a doua oară în 2019, când moțiunea de cenzură PDL-USR nu ar fi trecut niciodată fără votul tău și al pseudopartidului tău! Așa că mai ușor cu scâncetele despre „trădare”, că e greu să numărăm de câte ori ai trădat tu… Să-ți amintesc și de momentul în care ai făcut pact cu Băsescu, ori de momentul în care tu cu mâna ta ai semnat, în 2013, propunerea „Kovesi – Procuror-șef DNA”!? Tu și Tăriceanu sunteți ultimele personaje politice care au căderea morală de a vorbi despre trădare!

…Așa că nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios!”, spune Pleșoianu.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

Ultima mutare în forță pe care o va face Viorica Dăncilă, înainte de votul pe Guvernul Orban! Milioane de români sunt vizați

Alertă pentru șoferi! De la 1 noiembrie 2019, se aplică Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare