sursa foto:  protv.ro

Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

Site-ul alfasitu.ro a publicat povestea unei femei care ar fi fost protagonista unei ediții a emisiunii „Visuri la cheie”, difuzată de Pro Tv și prezentată de actorul Dragoș Bucur. Potrivit sursei citate, reprezentanții televiziunii ar profita de pe urma sărmanilor prezentați în emisiune pentru a face audiență.

Tema emisiunii este una socială: oameni sărmani sunt ajutați să-și construiască sau renoveze casele dărăpănate. O doamnă din Slobozia pretinde, conform site-ului menționat mai sus, că cei de la „Visuri la Cheie” i-au dărâmat casa, au filmat-o așa dărăpănată, iar la televizor au prezentat o casă nouă, care teoretic ar fi trebuit să fie a ei, doar că nu era. Mai mult, aceasta spune că a rămas și casa dărâmă și cu promisiunea Pro Tv încălcată. Când aceasta a vrut să facă totul public, Dragoș Bucur i-ar fi oferit o sumă de bani ca să tacă. Toate aceste acuzații și informații nu au putut fi verificate și nici confirmate.

Vezi și Poliția Română lovește din nou în șoferi! Un nou protocol vizează toți conducătorii auto

Drama românului cu CEA MAI MARE pensie din țară! Cine este și ce meserie a avut

Contactați de bugetul.ro, oficialii de la Pro Tv au lămurit imediat situația.

„In cadrul emisiunii „Visuri la cheie” a fost prezentat un singur caz din Slobozia (jud. Ialomita), respectiv cazul familiei Ion. La data productiei emisiunii, Familia Ion nu locuia intr-o casa, ci intr-un apartament, pe care echipa „Visuri la cheie” l-a renovat si utilat complet in anul 2014. Subiectul articolului este neadevarat si are caracterul de a induce publicul in eroare. Emisiunea „Visuri la cheie” urmeaza un format strict, care nu permite sub nicio forma remunerarea participantilor, de aceea informatia vehiculata in articolul mentionat, anume ca familiei i s-a oferit “o sumă de bani în schimbul tăcerii”, este falsa si defaimatoare. Publicatiile care au facut acest articol public le-au fost trimise notificari oficiale din partea Pro TV.”, au declarat reprezentantii Pro TV.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare