sursa foto:  romaniatv.net

Lovitură de proporții pentru Vasile Blaga! Cum vor să-l „dărâme” procurorii

Fostul secretar general al PDL, Vasile Blaga, poate primi o lovitură cruntă! DNA cere condamnarea acestuia la închisoare cu executare și vrea să-i confiște o sumă uriașă. Mai mult, Direcția Națională Anticorupție solicită scoaterea din politică a „Buldogului”.

La Tribunalul București, un procuror de la Anticorupție a solicitat condamnarea la închisoare a lui Blaga și confiscarea sumei de 700.000 de euro, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

„La aplicarea pedepsei, vă rugăm să aveţi în vedere poziţia nesinceră a inculpatului şi gravitatea faptei. De asemenea, vă rugăm să-i interziceţi inculpatului dreptul de a mai avea calitatea de membru în formaţiuni politice, în Parlament şi să ocupe demnităţi publice”, a mai solicitat procurorul.

Vineri, magistrații de la Tribunalul București au terminat de judecat dosarul lui Vasile Blaga, urmând ca instanţa să anunţe data când va da sentinţa în acest caz, potrivit Antena3.ro.

Vezi și Răspuns ACID al Olguței Vasilescu: „Am auzit multe mizerii”

Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

România îi priește! Un gigant grec face o mutare de proporții, prin care va crea sute de locuri de muncă – investiție URIAȘĂ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare