sursa foto:  evz.ro

Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

Liniștea care domnea în Partidul Social Democrat a fost alungată după un sondaj făcut public de Avangarde. Conform acestuia, Guvernul Tudose pierdea din încrederea oamenilor care l-au încurajat inițial.

La scurt timp, premierul Mihai Tudose a remaniat trei miniștri: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc. Locul acestora a fost luat de Paul Stănescu  -Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe – Ministerul Transporturilor și Marius Nica – Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Dar nu despre acest subiect o să vorbim astăzi. V-ați pus vreodată întrebarea cât îi aduce afacerea Avangarde sociologului Marius Pieleanu? Bugetul.ro vă dezvăluie suma importantă câștigată, în 2016, de Pieleanu grație grupului de studii socio-comportamentale Avangarde.

Conform declarației de avere completate în luna iunie a acestui an, în calitate de prodecan la SNSPA, Pieleanu a încasat, în 2016, dividende în valoare de 373.799 de lei de la SC AVANGARDE SRL, unde deține 95% din acțiuni.

De asemenea, de la SNSPA, el a primit un salariu anual de 75.812 lei. Tot din documentul citat aflăm că familia Pieleanu deține trei apartamente, o casă de locuit și un teren intravilan. Pieleanu are și o Dacie, fabricată în 1999. În conturi, sociologul are peste 150.000 de euro și peste 100.000 de lei.

Vezi și România îi priește! Un gigant grec face o mutare de proporții, prin care va crea sute de locuri de muncă – investiție URIAȘĂ

Telekom a dat un mega-tun: Cu ce bancă s-a aliat și ce au lansat împreună

Dați ALARMA! 5.000 de locuri de muncă, puse la dispoziția românilor – salariul poate depăși chiar și 1.500 de euro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare