sursa foto:  a1.ro

Lovitură de teatru în privința lui Radu Mazăre! Avocatul său a lansat o adevărată bombă atomică

Răsturnare de situație în privința lui Radu Mazăre! Avocatul fostului edil al Constanței dinamitează arestarea acestuia.

Rabelaza Aldine Andriamlsetra, apărătorul lui Radu Mazăre, a afirmat, în exclusivitate pentru Antena 3, că, până în momentul de față, nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul său și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

Vezi și Afacerea cu care Radu Mazăre a cucerit Madagascarul! Conexiunea cu un trib

„Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră.

Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite.

Vezi și Adevăratul motiv! De ce ar fi fost, de fapt, arestat Radu Mazăre în Madagascar

De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor”, a afirmat Rabelaza Aldine Andriamlsetra, conform sursei citate.

Vezi și EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat

Lovitură pentru companiile de telefonie mobilă! Orange, Vodafone, Telekom și Digi riscă amenzi uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare