sursa foto:  realitatea.net

Lovitură după lovitură! Iată ce i s-a mai întâmplat lui Nicolae Bădălău

După ce i-au intrat hoții în casă, Nicolae Bădălau a primit primit o amendă de 5.000 de lei pentru că nu își ținea pistolul în seif, așa cum prevede legea, iar asta nu e tot.

 

Lui Bădălau  i-a fost anulat și permisul de port-armă pentru o perioadă de 5 ani.
Potrivit legii 295 / 2004, ”titularul dreptului de deţinere a armelor letale are obligaţia să păstreze armele şi muniţiile înscrise în permisul de armă, asigurate astfel încât să nu permită accesul la ele al persoanelor neautorizate, în condiţiile prevăzute în normele metodologice de aplicare a legii”. Nerespectarea acestei prevedri se sancționează contraventional cu amendă în cuantum de 2001-5.000 lei si anularea dreptului de port și folosire a armelor. Anularea dreptului atrage după sine o interdicție de autorizare valabilă pentru 2 ani.
Potrivit aceluiași act normativ, în cazul în care arma a fost pierdută sau furată din motive imputabile posesorului, măsura anulării dreptului vine cu o interdicţie de autorizare ulterioară pentru o perioadă de 5 ani. Anularea dreptului este prevăzută de art. 45, alin. 1, lit. d) și este sancționată cu amendă în cuantum cuprins între 5.001 si 10.000 lei.

Oamenii legii încearcă recuperarea unor imagini de pe camerele de supraveghere instalate acasă la Bădălău, ipoteza luată în calcul fiind că hoții au studiat cu atenția locuința senatorului PSD înainte de a da spargerea. Anchetatorii speră ca hoții să apară pe imagini, dar din primele cercetări au constatat că toate camerele de supraveghere au fost mai mult oprite decât pornite.

Niculae Bădălău a făcut sâmbătă dimineață o plângere la Poliție, reclamând spargerea casei sale, potrivit unor surse din Poliție. Hoții i-au spart casa din Bolintin Vale, intrând mascați în timp ce senatorul era în locuință, fără ca demnitarul să audă nimic.

Vezi și Dezvăluire incendiară! Coșmarul pe care îl trăiește Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica – Ce ar putea păți fetița fostului ministru

Cine e jurnalista costaricană care a anunțat dezastrul pentru Elena Udrea – Mega-investigația în care a fost implicată

Atenție, șoferi! A fost introdus un nou tip de combustibil

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare