sursa foto:  reportervirtual.ro

Lovitură dură dată de Antena 1 celorlalte televiziuni! Emisiunea cu care i-a luat fața PRO TV-ului

Lovitură de proporții dată de Antena 1 celorlalte televiziuni! Această emisiune i-a luat fața PRO TV-ului duminică seara.

Astfel, Antena 1 a ajuns pe prima poziție în audiențe duminică, când a transmis finala sezonului cinci „iUmor”. Show-ul care s-a întins pe mai bine de cinci ore a condus audiențele pe toate cele trei targeturi de audiențe.

Marele câștigător al show-ului și al premiului de 20.000 de euro a fost desemnat în urma votului publicului Andrei Cojocaru, în vârstă de 18 ani, informează paginademedia.ro.

La nivel național, show-ul Antenei 1 a fost urmărit la nivelul întregii țări de 880.000 de privitori, media, în cele cinci ore și jumătate de emisiune. Pentru Kanal D a fost prima duminică din ultimele cinci luni fără „Exatlon”. Postul a fost pe locul al doilea cu prima ediție a emisiunii Roata Norocului și Ochii din umbră.

Pro TV a avut poziția a treia cu 745.000 media de telespectatori, cu filmele Terminator: Genesys, urmat de John Wick și reluarea Apropo TV.

Vezi și În aprilie au demarat lucrările! Un gigant german creează o mare fabrică în România – Investiție grandioasă

EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

EXCLUSIV! Răspunsuri NEAȘTEPTATE din partea lui Cozmin Gușă! De cine îi este milă, cine este cel mai inteligent politician din România și care este cea mai mare nerealizare a sa

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare