sursa foto:  Facebook

Lovitură dură pentru Iohannis de la Bruxelles! Câte zile a lucrat concret în septembrie

Luna august a fost luna vacanțelor, inclusiv pentru președintele țării, care a fost destul de absent din dezbaterea publică după evenimentele de stradă provocate de OUG 13. Deși septembrie a fost destul de intens în tot felul de acțiuni guvernamentale și legislative, Klaus Iohannis, pare că se adaptează mai greu înapoi în câmpul muncii.

Eurodeputatul Cristian Preda îl apostrofează de la Bruxelles, după ce i-a făcut un calcul detalial al muncii despuse în luna septembrie.

„In urma cu cateva zile, purtatoarea de cuvant a presedintelui a reactionat la o declaratie a lui Liviu Dragnea. Acesta sugerase ca Iohannise e inca – bine mersi! – in vacanta.

Vezi și Simona Halep lovește din nou pe plan financiar! Cu cât va fi recompensată și de ce

Foarte interesant! Ce FIRMĂ deține soția unui adjunct SRI din „era” Coldea

Seful PSD a preluat, de fapt, o nemultumire exprimata mai ales in tabara suporterilor sefului statului. Care se simt, in multe momente, abandonati si ii reproseaza celui pe care l-au votat in 2014 ca e absent din viata publica.

Cum prima luna de dupa vacanta de vara tocmai s-a incheiat, poate ca e bine sa vada fiecare cat a muncit K. Iohannis in acest interval si sa judece singur. Pentru a usura evaluarea, am preluat mai jos toate informatiile incluse in „agenda presedintelui”, asa cum a fost publicata de catre oficialii de la Cotroceni.

De pe site-ul institutiei se poate afla chiar si durata interventiilor sefului statului. Iata ce a facut el, zi de zi, in ultima luna:

1-3 septembrie: nimic.
4 septembrie: a semnat 4 decrete
5 septembrie: nimic.
6 septembrie: a semnat 4 decrete.
7-10 septembrie: nimic.

11 septembrie: a vorbit 8 minute si 56 de secunde la deschiderea anului scolar de la Liceul Sincai din Bucuresti.

12 septembrie: a semnat 6 decrete si a asistat (tacut) la depunerea juramantului de catre doi noi ministri.

13 septembrie: a semnat un decret si a inmanat drapele de lupta pentru 11 unitati ISU.

14 septembrie: a semnat un decret, a prezidat sedinta CSAT si a vorbit 4 minute si 22 de secunde sportivilor care plecau la jocurile Invictus.

15 septembrie: a trimis doua mesaje de condoleante.

16 septembrie: a semnat un decret.

17 septembrie: a transmis un mesaj despre furtunile din Banat.18 septembrie: a semnat un comunicat despre aceleasi furtuni, cerand Guvernului sa avertizeze cetatenii.

19 septembrie: a participat la deschiderea sesiunii ONU, a avut doua intrevederi (de cate 30 de minute) cu presedinta Estoniei si cu presedintele Egiptului, a fost la dejunul oferit de secretarul general ONU, a avut doua alte reuniuni de lucru, apoi a mers la doua receptii, oferite de catre Delegatia UE la New York si, respectiv, Donald Trump.

20 septembrie: s-a intalnit cu premierul Moldovei, cu secretarul general al ONU, a vorbit 11 minute si 25 de secunde in fata Adunarii generale a ONU, 5 minute si 40 de secunde la un seminar despre egalitatea de gen si 12 minute si 7 secunde la un forum despre educatie.

21 septembrie: a facut declaratii de 14 minute si 20 de secunde pentru presa romana care l-a insotit la New York, apoi li s-a adresat – pret de 6 minute si 18 secunde – romanilor din Philadelphia.

22-25 septembrie: nimic”, a scris Cristian Preda într-un editorial publicat pe ziare.com

Vorba aceea… ce bine e sa fii președinte în România lucrului bine făcut!

Vezi și Prima apariție a lui Pomohaci după ce s-a vehiculat că s-a spânzurat: Unde a cântat și câți bani a cerut

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare