sursa foto:  stiripesurse.ro

Lovitură dură pentru români! Marcel Ciolacu, despre creșterea taxelor și impozitelor pe locuințe: ‘Ținând cont de această criză, e posibil ca locuințele foarte scumpe să fie impozitate mai mult’

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat despre propunerile privind majorare taxelor locale, că în partid s-a venit cu mai multe propuneri: ”Ţinând cont de această criză, e posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult”.

Marcel Ciolacu a spus că au venit colegii din partid cu mai multe propuneri privind taxele şi impozitele locale.

Urmează să aibă discuţii şi cu ministrul de resort, cum e normal. Haidei să vedem dacă pe anumite categorii s-ar impune o mărire în acest moment”, a spus el.

Liderul PSD a precizat, întrebat dacă este vorba de valoarea imobilului, că ”ceva de genul acesta ar fi o propunere”.

În momentul acesta ştiu că atunci când plăteşti impozitul te duci cu un act de la notariat, cât ai plătit, dacă e mai veche de trei ani, trebuie să mergi cu o evaluare, astfel ţi se impozitează cu 5%, nu cu 1%. Înseamnă că există legi în România. Haideţi să vină propunerea de la colegii mei”, a spus el.

Ciolacu a mai spus că Asociaţia Municipiilor şi asociaţiile primarilor au venit cu propunerea să se dea o derogare până 2025 în cee ace priveste grila notarială.

Ţinând cont de această criză, e posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult” a spus el, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare