UBER

sursa foto:  Facebook

Lovitură magistrală dată de UBER! Cum vor putea călători românii cu mult mai puțini bani!

Aplicațiile de ride-sharing sunt extrem de populare printre români, mulți dintre aceștia preferându-le pentru a se deplasa în marile orașe. Pentru a atrage cât mai mulți clienți, cei de la UBER au lansat un nou tip de curse în București. Citiți în continuare care sunt beneficiile acestui nou serviciu. 

Joi, 22 februarie 2024, UBER a lansat un  nou tip de curse în București. În aplicație, opțiunea se numește UberX Share și oferă posibilitatea mai multor utilizatori să împartă o mașină. Astfel, prețul final ar cursei va fi mai mic cu până la 30%.

(NU RATA: Sunt anunțate noi modificări ale Codului Rutier! Anumiți șoferi vor fi nevoiți să își reînnoiască permisul la doi ani)

UBER a lansat un nou tip de curse în București

Cei de la UBER au justificat introducerea noului tip de curse în Capitală prin faptul că numărul mașinilor care circulă în oraș cu o singură persoană este tot mai mare. Prin noua opțiune, mai mulți utilizatori ai aplicației UBER vor putea ajunge la destinație împărțind aceeași cursă, reducând astfel costurile dar și decongestionând traficul.

„În București sunt peste 1,5 milioane de mașini, mașini în care circulă de cele mai multe ori o singură persoană. În acest context, ne bucurăm să lansăm un produs la care ne gândim de mult timp. UberX Share este cel mai accesibil produs Uber, dar și singurul care permite ca mai mulți utilizatori să ajungă la destinație împărțind aceeași cursă. Noul produs Uber va asigura utilizatorilor din București curse accesibile, mai sustenabile și va ajuta la decongestionarea traficului din capitală.”, a declarat Ana-Maria Borlovan, Head of Operations, Central & Eastern Europe.

Uber este disponibil în 22 orașe din țara noastră: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

Cum vor fi afectați șoferii de noul produs lansat de UBER

Noul tip de curse UberX Share reprezintă, pentru șoferii care aleg să conducă cu UBER, o opțiune mai eficientă. Aceștia vor câștiga din UberX Share cel puțin la fel ca din UberX. Cu mai mulți călători în aceeași cursă există posibilitatea ca traseul să fie mai lung și, astfel, să existe un tarif mai mare.

Pentru a folosi noul produs UBER, utilizatorii vor deschide aplicația Uber în mod obișnuit. Aceștia trebuie să adauge adresa destinației, iar apoi, din lista de opțiuni disponibile, vor selecta UberX Share. Chiar dacă există un singur utilizator pe tot parcursul călătoriei, pasagerii vor primi un preț mai mic. Dacă în timpul cursei se alătură un alt utilizator, prețul poate să scadă cu până la 30%. UberX Share poate fi folosit doar atunci când cursa comandată este pentru un singur pasager, pentru a se asigura astfel siguranța utilizatorilor.

(VEZI ȘI: Mare atenție, șoferi! Apar noi reguli în cazul acestor accidente rutiere)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare