sursa foto:  romaniatv.net

Lovitură pentru Gabriela Firea! Refuzul care îi dă peste cap planurile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, încasează o lovitură neașteptată, care îi dă peste cap planurile. Edilul Capitalei a anunțat că va organiza un eveniment în perioada 5-17 decembrie.

Mai exact, Primăria Municipiului București organizează Târgul de Sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă. Aici ar fi trebuit să cânte artiști precum Maria Dragomiroiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi sau Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Pe o rețea de socializare, Țăndărică a precizat că nu va cânta la Piața Victoriei. „Eu am cântat în Piaţa Constituţiei şi în Piaţa Universităţii, fiind locurile istorice unde se organizează Târgul de Crăciun. Piaţa Victoriei este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii. În oricare dintre cele două locuri cânt cu drag şi îmi doresc să transmit energia şi vibraţia mea românilor cu ocazia Centenarului”, a anunțat artistul.

Vezi și Rupe NORMA! Cine este cunoscuta prezentatoare TV, cu o experiență de 10 ani în televiziune, care are afaceri de sute de mii de euro

EXCLUSIV! Acuzații fără precedent: CSM nu l-ar fi informat pe președintele Iohannis într-o problemă importantă

Kaufland dă o nouă lovitură: Mutarea prin care se va detașa simțitor de concurență

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare